Het oogappeltje

Als een herrezen prins, als een heroïsche ridder, als een steigerende fallus. Zo staat de hoofdletter. En mits goed gebruik een lust voor het oog.

Voor deze prachtige letter bestaat een wonderschone knop. Die, weer met goed gebruik, in staat is om prachtige zinnen te toveren.

“Shift”

Zodra een weldenkend mens “Shift” hoort, gonst er een stevige bibber door het hele lichaam. De hele wereld gebruikt deze knop om hun zinnen te voorzien van de nodige duidelijkheid.

Maar er is nog een belangrijke knop op het toetsenbord. Een knop zo krachtig, dat het op sommige toetsenborden een dubbele of stevige druk vereist. Een knop in staat om alles wat je zegt bijzonder krachtig over te laten komen. Die knop draagt de naam:” CAPSLOCK”. Capslock zorgt voor prachtige duidelijke zinnen. En iedereen die het gebruikt komt direct volwassen over. Als je iets typt in Capslock dan zeg je, “Kijk mij eens, ik heb grote ballen”. Iedereen die Capslock gebruikt moet je heel erg serieus nemen. Want wat hij of zij dan zegt moet wel waar zijn.

Dat was toetsenbordcursus #1 TOT VOLGENDE WEEK!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *