Kip met Sjoemelsaus

De wereld in je hand. De digitale toekomst van alles wat belangrijk is en zal zijn. Of nouja, dat vertellen de marketeers ons. Feit is dat deze post op een iPad geschreven is. Dan kan je zeggen, maar jas, dat is toch helemaal niet handig? Nou, dat is het dus wel. Want hier zit ik. Beneden. En nu hoef ik dus niet dat gigantische eind naar boven te lopen op mijn Mac aan te zetten. Een revolutie van formaat. Of nouja, eigenlijk van het formaat van een A4.

Zo, dat is wel genoeg lof over buttfuck-Steve. Tijd voor iets intelligents. Surf dus snel naar een andere website… Nee alle gekheid op een stokje, hier komt iets leuks.

Jastas denkt na over de toekomst. En om het al een klein beetje te verklappen, Jas en Tas gaan de wijde wereld in. De zijwieltjes mogen er af, we zijn klaar voor de buitenwereld. Het is eigenlijk precies hetzelfde als de eerste keer echt fietsen. Of nouja, zonder een fiets dan. En zonder lichamelijk kunnen, dit is meer geestelijk. Maar toch, Jastas gaat groeien. We gaan klussen, de wereld verbeteren. We maken er iets moois van. Als de herder Jezus en z’n trouwe vrienden (no phun intended) zal Jastas de wereld gaan verkennen. Wij zijn namelijk van plan om websites te gaan maken. Echte ja, van die met knoppen. Toeters en bellen en overal knipperende banners voor de gezelligheid. U zult de 1000e bezoeker zijn. U zult zien wat wij allemaal kunnen. En dat wat we niet kunnen? Daar komt u niet achter. Want wij kunnen alles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *