Terrasje

Een zonnige dag. Een prachtige dag. Een perfecte dag voor korte rokjes, fluitende vogels en een terrasje. Niet dat ik nu in een kort rokje ga paraderen, maar goed, je snapt het. Zo’n zin zet een sfeer. Zet mensen aan het denken. Vrouwelijke lezers zullen zich het stereotype man tevoorschijn toveren, de man die naar korte rokjes kijkt. Ze zullen proberen zich te bedenken hoe een man dat ervaart en een slechte voorstelling maken van het “simpele” brein van een man. Mannelijke lezers zullen direct aan de kunst van een perfect achterwerk denken, en terecht. De voorstelling die een vrouw heeft van het mannelijke bestuderingsinstinct van een achterwerk is in de meeste gevallen geheel onjuist. Het bekijken en wél of niet bewonderen van een kont vereist heel wat kennis en ervaring. Wat is de kleur? De vorm? De verhouding in vergelijking met de rest van het lichaam? En vele andere factoren spelen een belangrijke rol. En dan ben ik nog niet eens een zogenaamde kontenman.

4 thoughts on “Terrasje

  1. Ja, ik ben een man en ja mijn instinct drijft mij naar het beschouwen van de vrouwelijke vormen. Zeker met mijn kont geparkeerd op een bankje of stoeltje.

    Een ding gaat er niet in. Zelfs niet op een mooie zonnige dag, zoals jij die hier beschrijft. Namelijk dat mannen een simpel brein hebben.
    In embryonale ontwikkeling is het klontje cellen aanvankelijk een vrouw, daarna ontwikkeld het door naar een man. Een man zijn , kost dus net even dat extra stukje ontwikkelingstijd en moeite meer.
    Daarnaast zijn het de acties van de man die minder extrovert en destructief zijn. Vrouwen ontwikkelen een smaak naar het maken van kinderen. Dit, zoals ik jullie wijze mannen , niet meer hoef uit te leggen , leid naar al het leed in de wereld. Dit in ogenschouw laat onze instincten kleine heuveltjes op de weg naar een gelukkige wereld zijn. Daar waar de instincten van de vrouwen als de hoogste bergen boven de horizon uit turen.

    Ik durf te poneren, wanneer wij kinderen zonder vrouwen zouden kunnen maken. Wij allereerst te vrouwen kunnen verminderen tot een recreatief aantal. Hierna de wereld in al zijn geluk zal toenemen, dit in de mate waarin vrouwen in dit leven in de weg staan.

  2. Wellicht heb ik mijn punt niet geheel duidelijk gemaakt. Ik bedoel juist te zeggen dat het mannelijke brein juist lastige processen door moet gaan om tot een goed resultaat te komen. Dat wij niet 1+1= 2 denken, maar juist, 1+ 0,5+ 2x 0,25 denken.

    Heeft u over de tegenstelling heen gelezen? :

    “De voorstelling die een vrouw heeft van het mannelijke bestuderingsinstinct van een achterwerk is in de meeste gevallen geheel onjuist.”

  3. Om terug te komen op het laatste punt van Tim: ‘Ik durf te poneren, wanneer wij kinderen zonder vrouwen zouden kunnen maken. Wij allereerst te vrouwen kunnen verminderen tot een recreatief aantal. Hierna de wereld in al zijn geluk zal toenemen, dit in de mate waarin vrouwen in dit leven in de weg staan.’

    Gezien de spermabanken (gewild en ongewild) een steeds hogere productie lijken te ontvangen via donering en af en toe een gulle misplaatste witte vlek tegen het gebouw aan, lijkt het er op dat mannen binnenkort niet meer ‘nodig’ zijn. De hoge ingevroren voorraden zullen kwalitatief vast minder hoogstaand zijn, echter vrees ik dat het even mag duren totdat dit tot de mens doordringt.

    Nou hoor ik je denken: ‘Wie gaat dat allemaal besturen dan? Geen leider, geen volk!’. Correct. Gezien veel van onze vrouwelijke collegae op deze planeet eerder een estetische dan een daadwerkelijk praktische rol lijken te vervullen. Zo zie ik menig model als prima lustobject voor een trekje of 2, 3. Jammergenoeg bieden hun verdere vermogens weinig mogelijkheden met zich mee, laat staan als moeder voor een kind van ons waardige mannen.

    Jasper zijn tekst heeft mij wel aan het denken gezet; ik voel dat er iets borrelt. Iets omtrent vrouwen en de lusten en lasten die zij met zich meebrengen. Allicht ook nog een verdieping over de essentie ‘kont’ (vrouwelijke editie).

  4. De essentie van de kont is inderdaad een verschrikkelijke. De ware aard is er één waar je zowel de spreekwoordelijke neus, als de fysieke neus ver vandaan wil houden. Echter, prominent in menig blad, film of videoclip wordt het aangeboden als een lust object waarmee men rekening moet houden. (wat wil het met me doen?)

    Qua sperma voorraden en geen mannen meer nodig, wil ik je wijzen op het volgende. De vrouw, en dit is vrij onomstotelijk, heeft een onomkeerbare drang zichzelf voor te planten. Deze drang beïnvloed de ratio van de vrouw in zulke mate dat de keuze in gelijke aard blijft. In de zin, seksueel contact of bezoek aan spermabank. Het dient haar dierlijke doel.

    Mannen, echter, op de paar misconcepties na, hebben geen drang tot voortplanting. Dit geeft ons het machtige voordeel iets meer naar ons ratio te luisteren. Mannen kijken meer naar kwaliteiten en hebben de durf hierop te selecteren. Vrouwen vinden alles mooi & prachtig met twee voeten en grote ogen.

    Nu wil ik niet overkomen als feminist. Alleen qua bestuur & leiderschap bewonder en benijd ik vrouwen wel degelijk. In hun systeem geen alfa capaciteiten om zich te mogen profileren. Iedereen krijgt of behoort zijn zegje te krijgen.

    Dus hierbij, door jullie beide, wil ik mijn stelling weder deponeren. In een totalitair destructief systeem zou het stopzetten van het vrouwelijk project goed zijn. Probleem is dat de mannen gelijk met de vrouwen uit de maalstroom des tijds gehaald worden. Niemand zou van de absurde rust en geluk kunnen genieten.

    Voor de wereld waarin wij leven, is het wel zo fijn om vrouwen te hebben. Een heroverweging van ethiek, normen rondom de ethiek en bestuursvorm zou ik als cadeau op de forum beschouwen?! Vrouwen een prominentere rol? Van een XY systeem, naar een XX systeem. Of een herverdeling van rollen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *