FUCK

We verkopen allemaal FUCK. De een meer dan de ander, maar iedereen is er handelaar in. Het is een deel van ons. Het behoort tot ieder zijn mogelijkheid. Soms verkopen we het te vaak, of op momenten dat het helemaal niet van toepassing is. Vaak verkopen we het ook helemaal onterecht. Illegale FUCK’s.

Hoe een kleine fluctuatie in je geluk je al kan doen grijpen naar een FUCK. Het is blijkbaar heerlijk om je mee af te reageren. Zowel verbaal als non-verbaal. Ik hoor je denken, bedoelt hij nou de krachtterm of de daad? Beiden. Een FUCK maakt namelijk alles beter. In ieder geval in je hoofd. De acties die na de FUCK volgen variëren van goed tot kwaad. In sommige situaties zijn beide FUCK-varianten een lust voor het lichaam, voor zowel de één als voor de ander. Een FUCK-interactie kan instemmen op de wil van de betreffende partijen. Een -zoals u wenst- fijne FUCK.

Voorbeeld:
‘FUCK me harder!’
‘Ja, ik zal je harder FUCKen!’

Het bovenstaande betreft een gewillige FUCK maar het kan ingewikkelder. Het conflict met FUCK’s komt voor in situaties waar beiden partijen juist niet instemmend op elkaar reageren, maar wel willen FUCKen. Gevolg: Conflictsituatie. Er is geen ontsnappen meer aan, want een FUCK moet nou eenmaal de revue passeren om weer vrolijk verder te waggelen in het leven. Wanneer de één een FUCK wil, kan de anderen een FUCK willen. Snap je?

Voorbeeld:
‘Schatje, FUCK me!’
‘FUCK op! Nu even niet!’

Het is geen illegale FUCK, maar je moet gewoon rekening houden met elkaars FUCK-behoeftes. Daar moet je respect voor hebben. Een illegale FUCK wordt het wanneer het hele woord niet terecht wordt gebruikt. De één wil misschien geen FUCK horen of voelen; de ander wel. Dit kan bijvoorbeeld in situaties waarbij de FUCK verbaal en non-verbaal niet verdiend is. De FUCK-ker plaatst nu het geFUCK in een verkeerde context en is in feite illegaal bezig. Je zou degene kunnen vergelijken met een drugshandelaar.

Voorbeeld:
‘Ik heb geen zin om je naar huis te brengen schatje, het is al laat en ik ben best een beetje moe.’
‘FUCK jou! Wat ben jij voor een vriend!’

In principe zijn er dus drie soorten FUCK’s, welke allen op twee manieren zijn op te vatten.

– Instemmende FUCK’s
– Conflict FUCK’s
– Illegale FUCK’s

Dit was mijn betoog; ik hoop dat je er FUCKing van genoten hebt. Als je het maar veilig doet. Misschien heb je nu wel zin gekregen in een FUCK. Op welke manier dan ook. Niets om handen? Reageer je dan even af op een willekeurige pornosite en FUCK er op los. Geniet ervan. Wanneer JasTas vindbaar was op Google, zou het allicht nu zijn plekje hebben gevonden tussen een aanbod van de meer recente recreatieve FUCK-websites.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *