Leeuwendeel

In tijden van stress, kan men zich herpakken met behulp van zijn materialistische aard. Heerlijk is dat, zo’n 100% betrouwbaar systeem dat die frons altijd weer omtovert tot een grijns. Voelt u zich down? Grijp naar die portemonnee en ren naar de eerste beste shop om te zondigen. Bij mij is het vaak techniek; puike gadgets, efficiĆ«nte apparatuur, gloeiende elektroden.. Fantastisch!

Wapen je echter voor de natrap. Die is zoals u vast weet zwaar. Het enige ding wat mijn aandacht bijzonder lang heeft kunnen vasthouden en zelfs in hele donkere tijden gelukkig maakte was, verbazingwekkend genoeg, mijn smartphone. Altijd toegang hebben tot de wereld die mij zo boeit. Mijn informatie, mijn vrienden, mijn foto’s, mijn immateriĆ«le rotzooi.

Ach, misschien ontloopt het elkaar niet zo. Zolang u uw stuff maar heeft en deze steeds blijft vernieuwen, zolang het leven niet stilstaat maar nieuwe fronten toont en doorloopt. Ja dan wordt u volstrekt gelukkig. Niet continu, maar toch wel het leeuwendeel van de tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *