Transcendentie

Voelen dat je nep bent. De nieuwsgierigheid. De tijd.

Drie elementen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Voel dat je leeft, dat het enkel maar acties zijn die uit je handen voortkomen. Het zoete gebreidelde vermogen om te kunnen waarnemen. Ondanks alle tegenspoed, wees een man. Of een vrouw als je geen teelballen hebt. Wees diegene die alles aankan. Ondanks je eigen mankementen en de kritiek die je ongetwijfeld oppikt van anderen. Niemand vindt je zo geweldig als je jezelf geweldig kan vinden. Soms.

Streef niet naar perfectie, streef naar de ervaring overleven. Het zijn kan niet meer zijn dan enkel en alleen maar zijn. Probeer het niet negatief te beïnvloeden als het ook positief kan. Wees opmerkzaam, let op de kleine dingen. Tracht dingen te zien die niemand ooit zag. Vind het unieke dat je jezelf maakt. Niemands oordeel over jou is rechtvaardig, ze hebben immers nooit meegemaakt wat jij meemaakt.

Denk niet dat er meerdere zoals jij zijn, denk niet dat de mensen die op je lijken er beter in zijn. Denk eerder dat jouw manifestatie van je zijn ongeëvenaard is. Niemand kan beter jou zijn dan jezelf. Wees trots op jezelf. Dit is wat je tot nu toe kan, meer niet. Acceptatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *