Luchtige Kost

Vrolijkheid! Mensen willen op JasTas niet enkel horen over hoe zij doelloos rondlopen in dit leven met gebrek aan een compleet eigen wil. Zij willen vrolijkheid! Ondergedompeld worden in warme woorden, dom gehouden worden door overtuigende empathische teksten. Wel, dat kunnen wij ook!

Maar alles gebeurt hier interactief, zoals je weet. Wij houden rekening met de trouwe gebruikers van JasTas. Interactie is wat de huidige generatie wil. Interactie = vrolijkheid. Een mening geven = vrolijkheid. Een eigen unieke mening! Grote instanties en organisaties hadden liever niet dat mensen een eigen mening konden uiten, zij hadden zelfs liever dat die eigen mening niet bestond. Het fenomeen ‘zelf nadenken’ noemen zij dan ook Meningitis. Het vaccin is overigens al in de omloop en wordt hevig toegepast.

JasTas doet deze dingen anders, wij houden van jullie vrolijke mening. Daar worden wij op ons beurt weer vrolijk van. Wij zouden het dan ook heerlijk vinden als de lezers van deze blog uit hun stille hoekjes kwamen en zelfverzekerd hun eigen opbouwende meningen verkondigden op dit waarachtig mooie stukje web! Gewoon omdat het mag. Gewoon omdat het kan.

Schrijf ons vrolijk en wij schrijven jou vrolijk. Eerlijk = eerlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *